Žaper, M. (2018). Enogastronomska ponuda Španjolske u formiranju turističkoga proizvoda (Završni rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:104265
Žaper, Marija. "Enogastronomska ponuda Španjolske u formiranju turističkoga proizvoda." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:104265
Žaper, Marija. "Enogastronomska ponuda Španjolske u formiranju turističkoga proizvoda." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:104265
Žaper, M. (2018). 'Enogastronomska ponuda Španjolske u formiranju turističkoga proizvoda', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 15.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:104265
Žaper M. Enogastronomska ponuda Španjolske u formiranju turističkoga proizvoda [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2018 [pristupljeno 15.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:104265
M. Žaper, "Enogastronomska ponuda Španjolske u formiranju turističkoga proizvoda", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:104265