prikaz prve stranice dokumenta Enogastronomska ponuda Španjolske u formiranju turističkoga proizvoda
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Enogastronomska ponuda Španjolske u formiranju turističkoga proizvoda

Žaper, Marija
Sveučilište u Rijeci
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Citirajte ovaj rad

Žaper, M. (2018). Enogastronomska ponuda Španjolske u formiranju turističkoga proizvoda (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:104265

Žaper, Marija. "Enogastronomska ponuda Španjolske u formiranju turističkoga proizvoda." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:104265

Žaper, Marija. "Enogastronomska ponuda Španjolske u formiranju turističkoga proizvoda." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:104265

Žaper, M. (2018). 'Enogastronomska ponuda Španjolske u formiranju turističkoga proizvoda', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 22.09.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:104265

Žaper M. Enogastronomska ponuda Španjolske u formiranju turističkoga proizvoda [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2018 [pristupljeno 22.09.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:104265

M. Žaper, "Enogastronomska ponuda Španjolske u formiranju turističkoga proizvoda", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:104265

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.