završni rad
Suvremeni trendovi u gastronomskoj ponudi

Petra Premilovac (2018)
Sveučilište u Rijeci
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu
Citirajte ovaj rad...

Premilovac, P. (2018). Suvremeni trendovi u gastronomskoj ponudi (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:096123

Premilovac, Petra. "Suvremeni trendovi u gastronomskoj ponudi." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:096123

Premilovac, Petra. "Suvremeni trendovi u gastronomskoj ponudi." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:096123

Premilovac, P. (2018). 'Suvremeni trendovi u gastronomskoj ponudi', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 26.05.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:096123

Premilovac P. Suvremeni trendovi u gastronomskoj ponudi [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2018 [pristupljeno 26.05.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:096123

P. Premilovac, "Suvremeni trendovi u gastronomskoj ponudi", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:096123