Vukoja, M. (2019). Gastronomska obilježja kvarnerskih otoka u oblikovanju turističke ponude (Završni rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:073635
Vukoja, Marija. "Gastronomska obilježja kvarnerskih otoka u oblikovanju turističke ponude." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:073635
Vukoja, Marija. "Gastronomska obilježja kvarnerskih otoka u oblikovanju turističke ponude." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:073635
Vukoja, M. (2019). 'Gastronomska obilježja kvarnerskih otoka u oblikovanju turističke ponude', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 26.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:073635
Vukoja M. Gastronomska obilježja kvarnerskih otoka u oblikovanju turističke ponude [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2019 [pristupljeno 26.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:073635
M. Vukoja, "Gastronomska obilježja kvarnerskih otoka u oblikovanju turističke ponude", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:073635