Buljan, B. (2019). Specifičnosti proizvodnje i promocije dalmatinskoga pršuta (Završni rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:526014
Buljan, Bruna. "Specifičnosti proizvodnje i promocije dalmatinskoga pršuta." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:526014
Buljan, Bruna. "Specifičnosti proizvodnje i promocije dalmatinskoga pršuta." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:526014
Buljan, B. (2019). 'Specifičnosti proizvodnje i promocije dalmatinskoga pršuta', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 10.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:526014
Buljan B. Specifičnosti proizvodnje i promocije dalmatinskoga pršuta [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2019 [pristupljeno 10.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:526014
B. Buljan, "Specifičnosti proizvodnje i promocije dalmatinskoga pršuta", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:526014