prikaz prve stranice dokumenta Specifičnosti proizvodnje i promocije dalmatinskoga pršuta
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Specifičnosti proizvodnje i promocije dalmatinskoga pršuta

Buljan, Bruna
Sveučilište u Rijeci
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Citirajte ovaj rad

Buljan, B. (2019). Specifičnosti proizvodnje i promocije dalmatinskoga pršuta (Završni rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:526014

Buljan, Bruna. "Specifičnosti proizvodnje i promocije dalmatinskoga pršuta." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:526014

Buljan, Bruna. "Specifičnosti proizvodnje i promocije dalmatinskoga pršuta." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:526014

Buljan, B. (2019). 'Specifičnosti proizvodnje i promocije dalmatinskoga pršuta', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 10.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:526014

Buljan B. Specifičnosti proizvodnje i promocije dalmatinskoga pršuta [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2019 [pristupljeno 10.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:526014

B. Buljan, "Specifičnosti proizvodnje i promocije dalmatinskoga pršuta", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:526014

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.