prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj standarda na poslovanje odjela hrane i pića
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj standarda na poslovanje odjela hrane i pića

Oreški, Magdalena
Sveučilište u Rijeci
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Citirajte ovaj rad

Oreški, M. (2019). Utjecaj standarda na poslovanje odjela hrane i pića (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:504339

Oreški, Magdalena. "Utjecaj standarda na poslovanje odjela hrane i pića." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:504339

Oreški, Magdalena. "Utjecaj standarda na poslovanje odjela hrane i pića." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:504339

Oreški, M. (2019). 'Utjecaj standarda na poslovanje odjela hrane i pića', Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 23.07.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:504339

Oreški M. Utjecaj standarda na poslovanje odjela hrane i pića [Diplomski rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2019 [pristupljeno 23.07.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:504339

M. Oreški, "Utjecaj standarda na poslovanje odjela hrane i pića", Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:504339

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.