Oreški, M. (2019). Utjecaj standarda na poslovanje odjela hrane i pića (Diplomski rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:504339
Oreški, Magdalena. "Utjecaj standarda na poslovanje odjela hrane i pića." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:504339
Oreški, Magdalena. "Utjecaj standarda na poslovanje odjela hrane i pića." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:504339
Oreški, M. (2019). 'Utjecaj standarda na poslovanje odjela hrane i pića', Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 27.09.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:504339
Oreški M. Utjecaj standarda na poslovanje odjela hrane i pića [Diplomski rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2019 [pristupljeno 27.09.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:504339
M. Oreški, "Utjecaj standarda na poslovanje odjela hrane i pića", Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:504339