prikaz prve stranice dokumenta Uloga sommeliera i njihov utjecaj na prodaju vina u restoranu
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Uloga sommeliera i njihov utjecaj na prodaju vina u restoranu

Pantaler, Juraj
Sveučilište u Rijeci
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Citirajte ovaj rad

Pantaler, J. (2019). Uloga sommeliera i njihov utjecaj na prodaju vina u restoranu (Završni rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:521221

Pantaler, Juraj. "Uloga sommeliera i njihov utjecaj na prodaju vina u restoranu." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:521221

Pantaler, Juraj. "Uloga sommeliera i njihov utjecaj na prodaju vina u restoranu." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:521221

Pantaler, J. (2019). 'Uloga sommeliera i njihov utjecaj na prodaju vina u restoranu', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 26.09.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:521221

Pantaler J. Uloga sommeliera i njihov utjecaj na prodaju vina u restoranu [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2019 [pristupljeno 26.09.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:521221

J. Pantaler, "Uloga sommeliera i njihov utjecaj na prodaju vina u restoranu", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:521221

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.