prikaz prve stranice dokumenta Hrvatska gastronomska baština u turističkoj ponudi
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Hrvatska gastronomska baština u turističkoj ponudi

Plašć, Krešimir
Sveučilište u Rijeci
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Citirajte ovaj rad

Plašć, K. (2019). Hrvatska gastronomska baština u turističkoj ponudi (Završni rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:277984

Plašć, Krešimir. "Hrvatska gastronomska baština u turističkoj ponudi." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:277984

Plašć, Krešimir. "Hrvatska gastronomska baština u turističkoj ponudi." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:277984

Plašć, K. (2019). 'Hrvatska gastronomska baština u turističkoj ponudi', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 26.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:277984

Plašć K. Hrvatska gastronomska baština u turističkoj ponudi [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2019 [pristupljeno 26.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:277984

K. Plašć, "Hrvatska gastronomska baština u turističkoj ponudi", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:277984

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.