Smoković, A. (2019). Standardi i kvaliteta gastronomske ponude u Hrvatskoj (Diplomski rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:326483
Smoković, Anika. "Standardi i kvaliteta gastronomske ponude u Hrvatskoj." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:326483
Smoković, Anika. "Standardi i kvaliteta gastronomske ponude u Hrvatskoj." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:326483
Smoković, A. (2019). 'Standardi i kvaliteta gastronomske ponude u Hrvatskoj', Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 28.09.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:326483
Smoković A. Standardi i kvaliteta gastronomske ponude u Hrvatskoj [Diplomski rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2019 [pristupljeno 28.09.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:326483
A. Smoković, "Standardi i kvaliteta gastronomske ponude u Hrvatskoj", Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:326483