Autorska knjiga-Znanstvena knjiga-Udžbenik za visokoškolsko obrazovanje
Trendovi u prehrani
Opatija: Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2012. urn:nbn:hr:191:800096


Citirajte ovaj rad

Krešić, G. (2012). Trendovi u prehrani. Opatija: Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:800096.

Krešić, Greta. Trendovi u prehrani. Opatija, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:800096.

Krešić, Greta. Trendovi u prehrani. Opatija: Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:800096.

Krešić, G. (2012) Trendovi u prehrani. [online]. Opatija: Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:800096 (Datum pristupa: 27.11.2021.)

Krešić G. Trendovi u prehrani. [Internet]. Opatija: Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2012, [pristupljeno 27.11.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:800096

G. Krešić, Trendovi u prehrani. Opatija, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2012. [Online] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:800096

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.