prikaz prve stranice dokumenta Barske mješavine kao element ponude u ugostiteljstvu
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Barske mješavine kao element ponude u ugostiteljstvu

Gal, Josip
Sveučilište u Rijeci
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Citirajte ovaj rad

Gal, J. (2020). Barske mješavine kao element ponude u ugostiteljstvu (Završni rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:646514

Gal, Josip. "Barske mješavine kao element ponude u ugostiteljstvu." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:646514

Gal, Josip. "Barske mješavine kao element ponude u ugostiteljstvu." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:646514

Gal, J. (2020). 'Barske mješavine kao element ponude u ugostiteljstvu', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 27.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:646514

Gal J. Barske mješavine kao element ponude u ugostiteljstvu [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2020 [pristupljeno 27.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:646514

J. Gal, "Barske mješavine kao element ponude u ugostiteljstvu", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:646514

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.