prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj tradicionalne mediteranske kuhinje na oblikovanje  restoranske ponude
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Utjecaj tradicionalne mediteranske kuhinje na oblikovanje restoranske ponude

Perković, Antonela
Sveučilište u Rijeci
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Citirajte ovaj rad

Perković, A. (2020). Utjecaj tradicionalne mediteranske kuhinje na oblikovanje restoranske ponude (Završni rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:635958

Perković, Antonela. "Utjecaj tradicionalne mediteranske kuhinje na oblikovanje restoranske ponude." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:635958

Perković, Antonela. "Utjecaj tradicionalne mediteranske kuhinje na oblikovanje restoranske ponude." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:635958

Perković, A. (2020). 'Utjecaj tradicionalne mediteranske kuhinje na oblikovanje restoranske ponude', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 12.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:635958

Perković A. Utjecaj tradicionalne mediteranske kuhinje na oblikovanje restoranske ponude [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2020 [pristupljeno 12.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:635958

A. Perković, "Utjecaj tradicionalne mediteranske kuhinje na oblikovanje restoranske ponude", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:635958

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.