Tadić, T. (2020). Zastupljenost makrobiotičke kuhinje u ugostiteljskoj ponudi
Republike Hrvatske (Završni rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:603738
Tadić, Tina. "Zastupljenost makrobiotičke kuhinje u ugostiteljskoj ponudi
Republike Hrvatske." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:603738
Tadić, Tina. "Zastupljenost makrobiotičke kuhinje u ugostiteljskoj ponudi
Republike Hrvatske." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:603738
Tadić, T. (2020). 'Zastupljenost makrobiotičke kuhinje u ugostiteljskoj ponudi
Republike Hrvatske', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 02.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:603738
Tadić T. Zastupljenost makrobiotičke kuhinje u ugostiteljskoj ponudi
Republike Hrvatske [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2020 [pristupljeno 02.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:603738
T. Tadić, "Zastupljenost makrobiotičke kuhinje u ugostiteljskoj ponudi
Republike Hrvatske", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:603738