prikaz prve stranice dokumenta Gastronomska obilježja Hrvatskog zagorja u turističkoj ponudi
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Gastronomska obilježja Hrvatskog zagorja u turističkoj ponudi

Klanjčić, Ana
Sveučilište u Rijeci
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Citirajte ovaj rad

Klanjčić, A. (2020). Gastronomska obilježja Hrvatskog zagorja u turističkoj ponudi (Završni rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:599829

Klanjčić, Ana. "Gastronomska obilježja Hrvatskog zagorja u turističkoj ponudi." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:599829

Klanjčić, Ana. "Gastronomska obilježja Hrvatskog zagorja u turističkoj ponudi." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:599829

Klanjčić, A. (2020). 'Gastronomska obilježja Hrvatskog zagorja u turističkoj ponudi', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 04.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:599829

Klanjčić A. Gastronomska obilježja Hrvatskog zagorja u turističkoj ponudi [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2020 [pristupljeno 04.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:599829

A. Klanjčić, "Gastronomska obilježja Hrvatskog zagorja u turističkoj ponudi", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:599829

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.