prikaz prve stranice dokumenta Razvojni potencijal Baranje kao enogastronomske  destinacije
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Razvojni potencijal Baranje kao enogastronomske destinacije

Martinov, Ana
Sveučilište u Rijeci
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Citirajte ovaj rad

Martinov, A. (2020). Razvojni potencijal Baranje kao enogastronomske destinacije (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:425532

Martinov, Ana. "Razvojni potencijal Baranje kao enogastronomske destinacije." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:425532

Martinov, Ana. "Razvojni potencijal Baranje kao enogastronomske destinacije." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:425532

Martinov, A. (2020). 'Razvojni potencijal Baranje kao enogastronomske destinacije', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 14.09.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:425532

Martinov A. Razvojni potencijal Baranje kao enogastronomske destinacije [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2020 [pristupljeno 14.09.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:425532

A. Martinov, "Razvojni potencijal Baranje kao enogastronomske destinacije", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:425532

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.