Kuzmić, M. (2020). Mogućnost primjene zamjena za meso u ugostiteljstvu (Završni rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:033419
Kuzmić, Monika. "Mogućnost primjene zamjena za meso u ugostiteljstvu." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:033419
Kuzmić, Monika. "Mogućnost primjene zamjena za meso u ugostiteljstvu." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:033419
Kuzmić, M. (2020). 'Mogućnost primjene zamjena za meso u ugostiteljstvu', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 04.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:033419
Kuzmić M. Mogućnost primjene zamjena za meso u ugostiteljstvu [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2020 [pristupljeno 04.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:033419
M. Kuzmić, "Mogućnost primjene zamjena za meso u ugostiteljstvu", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:033419