prikaz prve stranice dokumenta Mogućnost primjene zamjena za meso u ugostiteljstvu
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Mogućnost primjene zamjena za meso u ugostiteljstvu

Kuzmić, Monika
Sveučilište u Rijeci
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Citirajte ovaj rad

Kuzmić, M. (2020). Mogućnost primjene zamjena za meso u ugostiteljstvu (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:033419

Kuzmić, Monika. "Mogućnost primjene zamjena za meso u ugostiteljstvu." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:033419

Kuzmić, Monika. "Mogućnost primjene zamjena za meso u ugostiteljstvu." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:033419

Kuzmić, M. (2020). 'Mogućnost primjene zamjena za meso u ugostiteljstvu', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 25.09.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:033419

Kuzmić M. Mogućnost primjene zamjena za meso u ugostiteljstvu [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2020 [pristupljeno 25.09.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:033419

M. Kuzmić, "Mogućnost primjene zamjena za meso u ugostiteljstvu", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:033419

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.