prikaz prve stranice dokumenta Enogastronomija u turističkoj ponudi Dalmacije
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Enogastronomija u turističkoj ponudi Dalmacije

Poljak, Luka
Sveučilište u Rijeci
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Citirajte ovaj rad

Poljak, L. (2020). Enogastronomija u turističkoj ponudi Dalmacije (Završni rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:735341

Poljak, Luka. "Enogastronomija u turističkoj ponudi Dalmacije." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:735341

Poljak, Luka. "Enogastronomija u turističkoj ponudi Dalmacije." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:735341

Poljak, L. (2020). 'Enogastronomija u turističkoj ponudi Dalmacije', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 26.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:735341

Poljak L. Enogastronomija u turističkoj ponudi Dalmacije [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2020 [pristupljeno 26.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:735341

L. Poljak, "Enogastronomija u turističkoj ponudi Dalmacije", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:735341

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.