prikaz prve stranice dokumenta KOMUNIKACIJA HOTELSKOG BRANDA PRIMJENOM SUVREMENE INFORMACIJE TEHNOLOGIJE: PRIMJER HOTELSKOG LANCA HILTON
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
KOMUNIKACIJA HOTELSKOG BRANDA PRIMJENOM SUVREMENE INFORMACIJE TEHNOLOGIJE: PRIMJER HOTELSKOG LANCA HILTON

Golub, Ivan
Sveučilište u Rijeci
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Citirajte ovaj rad

Golub, I. (2021). KOMUNIKACIJA HOTELSKOG BRANDA PRIMJENOM SUVREMENE INFORMACIJE TEHNOLOGIJE: PRIMJER HOTELSKOG LANCA HILTON (Završni rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:435791

Golub, Ivan. "KOMUNIKACIJA HOTELSKOG BRANDA PRIMJENOM SUVREMENE INFORMACIJE TEHNOLOGIJE: PRIMJER HOTELSKOG LANCA HILTON." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:435791

Golub, Ivan. "KOMUNIKACIJA HOTELSKOG BRANDA PRIMJENOM SUVREMENE INFORMACIJE TEHNOLOGIJE: PRIMJER HOTELSKOG LANCA HILTON." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:435791

Golub, I. (2021). 'KOMUNIKACIJA HOTELSKOG BRANDA PRIMJENOM SUVREMENE INFORMACIJE TEHNOLOGIJE: PRIMJER HOTELSKOG LANCA HILTON', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 30.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:435791

Golub I. KOMUNIKACIJA HOTELSKOG BRANDA PRIMJENOM SUVREMENE INFORMACIJE TEHNOLOGIJE: PRIMJER HOTELSKOG LANCA HILTON [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2021 [pristupljeno 30.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:435791

I. Golub, "KOMUNIKACIJA HOTELSKOG BRANDA PRIMJENOM SUVREMENE INFORMACIJE TEHNOLOGIJE: PRIMJER HOTELSKOG LANCA HILTON", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:435791

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.