prikaz prve stranice dokumenta Ocjenjivanje kvalitete u restoranima - Gault Millau
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Ocjenjivanje kvalitete u restoranima - Gault Millau

Imbriša, Lucija
Sveučilište u Rijeci
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Citirajte ovaj rad

Imbriša, L. (2021). Ocjenjivanje kvalitete u restoranima - Gault Millau (Završni rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:274510

Imbriša, Lucija. "Ocjenjivanje kvalitete u restoranima - Gault Millau." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:274510

Imbriša, Lucija. "Ocjenjivanje kvalitete u restoranima - Gault Millau." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:274510

Imbriša, L. (2021). 'Ocjenjivanje kvalitete u restoranima - Gault Millau', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 05.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:274510

Imbriša L. Ocjenjivanje kvalitete u restoranima - Gault Millau [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2021 [pristupljeno 05.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:274510

L. Imbriša, "Ocjenjivanje kvalitete u restoranima - Gault Millau", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:274510

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.