prikaz prve stranice dokumenta Gastronomija kao turistički proizvod: perspektiva grada Splita
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Gastronomija kao turistički proizvod: perspektiva grada Splita

Đirlić, Tina
Sveučilište u Rijeci
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Citirajte ovaj rad

Đirlić, T. (2021). Gastronomija kao turistički proizvod: perspektiva grada Splita (Završni rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:904057

Đirlić, Tina. "Gastronomija kao turistički proizvod: perspektiva grada Splita." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:904057

Đirlić, Tina. "Gastronomija kao turistički proizvod: perspektiva grada Splita." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:904057

Đirlić, T. (2021). 'Gastronomija kao turistički proizvod: perspektiva grada Splita', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 02.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:904057

Đirlić T. Gastronomija kao turistički proizvod: perspektiva grada Splita [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2021 [pristupljeno 02.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:904057

T. Đirlić, "Gastronomija kao turistički proizvod: perspektiva grada Splita", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:904057

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.