prikaz prve stranice dokumenta Enogastronomska obilježja Kvarnera u turističkoj ponudi
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Enogastronomska obilježja Kvarnera u turističkoj ponudi

Dalsaso, Ivor
Sveučilište u Rijeci
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Citirajte ovaj rad

Dalsaso, I. (2016). Enogastronomska obilježja Kvarnera u turističkoj ponudi (Diplomski rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:646876

Dalsaso, Ivor. "Enogastronomska obilježja Kvarnera u turističkoj ponudi." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:646876

Dalsaso, Ivor. "Enogastronomska obilježja Kvarnera u turističkoj ponudi." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:646876

Dalsaso, I. (2016). 'Enogastronomska obilježja Kvarnera u turističkoj ponudi', Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 15.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:646876

Dalsaso I. Enogastronomska obilježja Kvarnera u turističkoj ponudi [Diplomski rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2016 [pristupljeno 15.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:646876

I. Dalsaso, "Enogastronomska obilježja Kvarnera u turističkoj ponudi", Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:646876

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.