prikaz prve stranice dokumenta Riba iz marikulture u ugostiteljskoj ponudi
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Riba iz marikulture u ugostiteljskoj ponudi

Jelačić, Štefanija
Sveučilište u Rijeci
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Citirajte ovaj rad

Jelačić, Š. (2021). Riba iz marikulture u ugostiteljskoj ponudi (Završni rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:226321

Jelačić, Štefanija. "Riba iz marikulture u ugostiteljskoj ponudi." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:226321

Jelačić, Štefanija. "Riba iz marikulture u ugostiteljskoj ponudi." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:226321

Jelačić, Š. (2021). 'Riba iz marikulture u ugostiteljskoj ponudi', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 01.05.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:226321

Jelačić Š. Riba iz marikulture u ugostiteljskoj ponudi [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2021 [pristupljeno 01.05.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:226321

Š. Jelačić, "Riba iz marikulture u ugostiteljskoj ponudi", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:226321

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.