završni rad
Bioaktivne komponente u hrani i njihov utjecaj na zdravlje

Tatjana Budimir (2016)
Sveučilište u Rijeci
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu
Citirajte ovaj rad

Budimir, T. (2016). Bioaktivne komponente u hrani i njihov utjecaj na zdravlje (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:616491

Budimir, Tatjana. "Bioaktivne komponente u hrani i njihov utjecaj na zdravlje." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:616491

Budimir, Tatjana. "Bioaktivne komponente u hrani i njihov utjecaj na zdravlje." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:616491

Budimir, T. (2016). 'Bioaktivne komponente u hrani i njihov utjecaj na zdravlje', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 18.09.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:616491

Budimir T. Bioaktivne komponente u hrani i njihov utjecaj na zdravlje [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2016 [pristupljeno 18.09.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:616491

T. Budimir, "Bioaktivne komponente u hrani i njihov utjecaj na zdravlje", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:616491