prikaz prve stranice dokumenta Bioaktivne komponente u hrani i njihov utjecaj na zdravlje
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Bioaktivne komponente u hrani i njihov utjecaj na zdravlje

Budimir, Tatjana (2016)
Sveučilište u Rijeci
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Citirajte ovaj rad

Budimir, T. (2016). Bioaktivne komponente u hrani i njihov utjecaj na zdravlje (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:616491

Budimir, Tatjana. "Bioaktivne komponente u hrani i njihov utjecaj na zdravlje." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:616491

Budimir, Tatjana. "Bioaktivne komponente u hrani i njihov utjecaj na zdravlje." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:616491

Budimir, T. (2016). 'Bioaktivne komponente u hrani i njihov utjecaj na zdravlje', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 11.08.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:616491

Budimir T. Bioaktivne komponente u hrani i njihov utjecaj na zdravlje [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2016 [pristupljeno 11.08.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:616491

T. Budimir, "Bioaktivne komponente u hrani i njihov utjecaj na zdravlje", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:616491

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.