završni rad
Valorizacija grada Dubrovnika kao enogastronomske destinacije

Perušina, Ivana
Sveučilište u Rijeci
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Citirajte ovaj rad

Perušina, I. (2023). Valorizacija grada Dubrovnika kao enogastronomske destinacije (Završni rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:445494

Perušina, Ivana. "Valorizacija grada Dubrovnika kao enogastronomske destinacije." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:445494

Perušina, Ivana. "Valorizacija grada Dubrovnika kao enogastronomske destinacije." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:445494

Perušina, I. (2023). 'Valorizacija grada Dubrovnika kao enogastronomske destinacije', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 03.05.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:445494

Perušina I. Valorizacija grada Dubrovnika kao enogastronomske destinacije [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2023 [pristupljeno 03.05.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:445494

I. Perušina, "Valorizacija grada Dubrovnika kao enogastronomske destinacije", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:445494

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.