završni rad
Europske kuhinje i njihov utjecaj na enogastronomsku ponudu Hrvatske

Lulić, Ana
Sveučilište u Rijeci
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Citirajte ovaj rad

Lulić, A. (2023). Europske kuhinje i njihov utjecaj na enogastronomsku ponudu Hrvatske (Završni rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:147459

Lulić, Ana. "Europske kuhinje i njihov utjecaj na enogastronomsku ponudu Hrvatske." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:147459

Lulić, Ana. "Europske kuhinje i njihov utjecaj na enogastronomsku ponudu Hrvatske." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:147459

Lulić, A. (2023). 'Europske kuhinje i njihov utjecaj na enogastronomsku ponudu Hrvatske', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 24.09.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:147459

Lulić A. Europske kuhinje i njihov utjecaj na enogastronomsku ponudu Hrvatske [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2023 [pristupljeno 24.09.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:147459

A. Lulić, "Europske kuhinje i njihov utjecaj na enogastronomsku ponudu Hrvatske", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:147459

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.