Grah, S. (2016). Nutritivni značaj i mogućnost valorizacije tartufa u Istri (Završni rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:528593
Grah, Sara. "Nutritivni značaj i mogućnost valorizacije tartufa u Istri." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:528593
Grah, Sara. "Nutritivni značaj i mogućnost valorizacije tartufa u Istri." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:528593
Grah, S. (2016). 'Nutritivni značaj i mogućnost valorizacije tartufa u Istri', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 18.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:528593
Grah S. Nutritivni značaj i mogućnost valorizacije tartufa u Istri [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2016 [pristupljeno 18.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:528593
S. Grah, "Nutritivni značaj i mogućnost valorizacije tartufa u Istri", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:528593