završni rad
Maslinovo ulje kao potencijal unapređivanja turističke ponude

Piero Jenkel (2016)
Sveučilište u Rijeci
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu
Citirajte ovaj rad

Jenkel, P. (2016). Maslinovo ulje kao potencijal unapređivanja turističke ponude (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:195857

Jenkel, Piero. "Maslinovo ulje kao potencijal unapređivanja turističke ponude." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:195857

Jenkel, Piero. "Maslinovo ulje kao potencijal unapređivanja turističke ponude." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:195857

Jenkel, P. (2016). 'Maslinovo ulje kao potencijal unapređivanja turističke ponude', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 18.09.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:195857

Jenkel P. Maslinovo ulje kao potencijal unapređivanja turističke ponude [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2016 [pristupljeno 18.09.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:195857

P. Jenkel, "Maslinovo ulje kao potencijal unapređivanja turističke ponude", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:195857