prikaz prve stranice dokumenta Maslinovo ulje kao potencijal unapređivanja turističke ponude
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Maslinovo ulje kao potencijal unapređivanja turističke ponude

Jenkel, Piero
Sveučilište u Rijeci
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Citirajte ovaj rad

Jenkel, P. (2016). Maslinovo ulje kao potencijal unapređivanja turističke ponude (Završni rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:195857

Jenkel, Piero. "Maslinovo ulje kao potencijal unapređivanja turističke ponude." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:195857

Jenkel, Piero. "Maslinovo ulje kao potencijal unapređivanja turističke ponude." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:195857

Jenkel, P. (2016). 'Maslinovo ulje kao potencijal unapređivanja turističke ponude', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 09.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:195857

Jenkel P. Maslinovo ulje kao potencijal unapređivanja turističke ponude [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2016 [pristupljeno 09.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:195857

P. Jenkel, "Maslinovo ulje kao potencijal unapređivanja turističke ponude", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:195857

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.