prikaz prve stranice dokumenta Usklađivanje hrane i vina u enogastronomiji
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Usklađivanje hrane i vina u enogastronomiji

Gostevčić, Adrian
Sveučilište u Rijeci
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Citirajte ovaj rad

Gostevčić, A. (2022). Usklađivanje hrane i vina u enogastronomiji (Završni rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:932035

Gostevčić, Adrian. "Usklađivanje hrane i vina u enogastronomiji." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:932035

Gostevčić, Adrian. "Usklađivanje hrane i vina u enogastronomiji." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:932035

Gostevčić, A. (2022). 'Usklađivanje hrane i vina u enogastronomiji', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 02.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:932035

Gostevčić A. Usklađivanje hrane i vina u enogastronomiji [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2022 [pristupljeno 02.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:932035

A. Gostevčić, "Usklađivanje hrane i vina u enogastronomiji", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:932035

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.