prikaz prve stranice dokumenta Enogastronomija u Italiji
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Enogastronomija u Italiji
tradicija i regionalni identitet

Jambrović, Jelena
Sveučilište u Rijeci
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Citirajte ovaj rad

Jambrović, J. (2022). Enogastronomija u Italiji : tradicija i regionalni identitet (Završni rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:425082

Jambrović, Jelena. "Enogastronomija u Italiji : tradicija i regionalni identitet." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:425082

Jambrović, Jelena. "Enogastronomija u Italiji : tradicija i regionalni identitet." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:425082

Jambrović, J. (2022). 'Enogastronomija u Italiji : tradicija i regionalni identitet', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 26.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:425082

Jambrović J. Enogastronomija u Italiji : tradicija i regionalni identitet [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2022 [pristupljeno 26.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:425082

J. Jambrović, "Enogastronomija u Italiji : tradicija i regionalni identitet", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:425082

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.