Matovina, M. (2022). Utjecaj standardizacije u gastronomiji na stvaranje dodatne vrijednosti u ugostiteljstvu (Diplomski rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:066653
Matovina, Marko. "Utjecaj standardizacije u gastronomiji na stvaranje dodatne vrijednosti u ugostiteljstvu." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:066653
Matovina, Marko. "Utjecaj standardizacije u gastronomiji na stvaranje dodatne vrijednosti u ugostiteljstvu." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:066653
Matovina, M. (2022). 'Utjecaj standardizacije u gastronomiji na stvaranje dodatne vrijednosti u ugostiteljstvu', Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 01.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:066653
Matovina M. Utjecaj standardizacije u gastronomiji na stvaranje dodatne vrijednosti u ugostiteljstvu [Diplomski rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2022 [pristupljeno 01.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:066653
M. Matovina, "Utjecaj standardizacije u gastronomiji na stvaranje dodatne vrijednosti u ugostiteljstvu", Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:066653