Simonetti, C. (2022). Utjecaj COVID-19 na standard pružanja usluga hrane i pića u hotelijerstvu (Završni rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:787131
Simonetti, Carlo. "Utjecaj COVID-19 na standard pružanja usluga hrane i pića u hotelijerstvu." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:787131
Simonetti, Carlo. "Utjecaj COVID-19 na standard pružanja usluga hrane i pića u hotelijerstvu." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:787131
Simonetti, C. (2022). 'Utjecaj COVID-19 na standard pružanja usluga hrane i pića u hotelijerstvu', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 04.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:787131
Simonetti C. Utjecaj COVID-19 na standard pružanja usluga hrane i pića u hotelijerstvu [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2022 [pristupljeno 04.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:787131
C. Simonetti, "Utjecaj COVID-19 na standard pružanja usluga hrane i pića u hotelijerstvu", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:787131