Kasap, K. (2022). Enogastronomski identitet Dalmacije u funkciji jačanja turističke ponude (Završni rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:336184
Kasap, Kristina. "Enogastronomski identitet Dalmacije u funkciji jačanja turističke ponude." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:336184
Kasap, Kristina. "Enogastronomski identitet Dalmacije u funkciji jačanja turističke ponude." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:336184
Kasap, K. (2022). 'Enogastronomski identitet Dalmacije u funkciji jačanja turističke ponude', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 27.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:336184
Kasap K. Enogastronomski identitet Dalmacije u funkciji jačanja turističke ponude [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2022 [pristupljeno 27.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:336184
K. Kasap, "Enogastronomski identitet Dalmacije u funkciji jačanja turističke ponude", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:336184