Sveučilište u Rijeci Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu
Citirajte ovaj rad
Pupis, K. (2023). Model učinkovite organizacije rada malih obiteljskih poduzeća i princip oblikovanja njihove ponude : Primjer slučaja: Ugostiteljski obrt ‘Porta Pranzo’ (Završni rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:483076
Pupis, Karla. "Model učinkovite organizacije rada malih obiteljskih poduzeća i princip oblikovanja njihove ponude : Primjer slučaja: Ugostiteljski obrt ‘Porta Pranzo’." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:483076
Pupis, Karla. "Model učinkovite organizacije rada malih obiteljskih poduzeća i princip oblikovanja njihove ponude : Primjer slučaja: Ugostiteljski obrt ‘Porta Pranzo’." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:483076
Pupis, K. (2023). 'Model učinkovite organizacije rada malih obiteljskih poduzeća i princip oblikovanja njihove ponude : Primjer slučaja: Ugostiteljski obrt ‘Porta Pranzo’', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 02.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:483076
Pupis K. Model učinkovite organizacije rada malih obiteljskih poduzeća i princip oblikovanja njihove ponude : Primjer slučaja: Ugostiteljski obrt ‘Porta Pranzo’ [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2023 [pristupljeno 02.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:483076
K. Pupis, "Model učinkovite organizacije rada malih obiteljskih poduzeća i princip oblikovanja njihove ponude : Primjer slučaja: Ugostiteljski obrt ‘Porta Pranzo’", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:483076