završni rad
Gastronomska tradicija Japana
trendovi, kultura i nacionalni identitet

Iskra, Valnea
Sveučilište u Rijeci
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Citirajte ovaj rad

Iskra, V. (2024). Gastronomska tradicija Japana : trendovi, kultura i nacionalni identitet (Završni rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:449700

Iskra, Valnea. "Gastronomska tradicija Japana : trendovi, kultura i nacionalni identitet." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:449700

Iskra, Valnea. "Gastronomska tradicija Japana : trendovi, kultura i nacionalni identitet." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:449700

Iskra, V. (2024). 'Gastronomska tradicija Japana : trendovi, kultura i nacionalni identitet', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 02.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:449700

Iskra V. Gastronomska tradicija Japana : trendovi, kultura i nacionalni identitet [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2024 [pristupljeno 02.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:449700

V. Iskra, "Gastronomska tradicija Japana : trendovi, kultura i nacionalni identitet", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:449700

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.