završni rad
Les traditions culinaires de la gastronomie française et croate

Jurina, Lukas
Sveučilište u Rijeci
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Citirajte ovaj rad

Jurina, L. (2024). Les traditions culinaires de la gastronomie française et croate (Završni rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:096414

Jurina, Lukas. "Les traditions culinaires de la gastronomie française et croate." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:096414

Jurina, Lukas. "Les traditions culinaires de la gastronomie française et croate." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:096414

Jurina, L. (2024). 'Les traditions culinaires de la gastronomie française et croate', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 22.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:096414

Jurina L. Les traditions culinaires de la gastronomie française et croate [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2024 [pristupljeno 22.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:096414

L. Jurina, "Les traditions culinaires de la gastronomie française et croate", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:096414

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.