prikaz prve stranice dokumenta Ponuda alternativnoga oblika prehrane s ciljem unapređenja zdravlja
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Ponuda alternativnoga oblika prehrane s ciljem unapređenja zdravlja

Tatai, Tamara (2016)
Sveučilište u Rijeci
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Citirajte ovaj rad

Tatai, T. (2016). Ponuda alternativnoga oblika prehrane s ciljem unapređenja zdravlja (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:457741

Tatai, Tamara. "Ponuda alternativnoga oblika prehrane s ciljem unapređenja zdravlja." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:457741

Tatai, Tamara. "Ponuda alternativnoga oblika prehrane s ciljem unapređenja zdravlja." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:457741

Tatai, T. (2016). 'Ponuda alternativnoga oblika prehrane s ciljem unapređenja zdravlja', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 04.06.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:457741

Tatai T. Ponuda alternativnoga oblika prehrane s ciljem unapređenja zdravlja [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2016 [pristupljeno 04.06.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:457741

T. Tatai, "Ponuda alternativnoga oblika prehrane s ciljem unapređenja zdravlja", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:457741

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.