završni rad
Istarska enogastronomija u funkciji razvoja destinacije

Udovičić, Barbara
Sveučilište u Rijeci
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Citirajte ovaj rad

Udovičić, B. (2024). Istarska enogastronomija u funkciji razvoja destinacije (Završni rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:170052

Udovičić, Barbara. "Istarska enogastronomija u funkciji razvoja destinacije." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:170052

Udovičić, Barbara. "Istarska enogastronomija u funkciji razvoja destinacije." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:170052

Udovičić, B. (2024). 'Istarska enogastronomija u funkciji razvoja destinacije', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 02.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:170052

Udovičić B. Istarska enogastronomija u funkciji razvoja destinacije [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2024 [pristupljeno 02.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:170052

B. Udovičić, "Istarska enogastronomija u funkciji razvoja destinacije", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:170052

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.