završni rad
Gastronomska baština Hrvatske u turističkoj ponudi

Luketa, Thalia
Sveučilište u Rijeci
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu
Zavod za turizam
Katedra za turizam

Citirajte ovaj rad

Luketa, T. (2024). Gastronomska baština Hrvatske u turističkoj ponudi (Završni rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:874646

Luketa, Thalia. "Gastronomska baština Hrvatske u turističkoj ponudi." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:874646

Luketa, Thalia. "Gastronomska baština Hrvatske u turističkoj ponudi." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:874646

Luketa, T. (2024). 'Gastronomska baština Hrvatske u turističkoj ponudi', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 28.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:874646

Luketa T. Gastronomska baština Hrvatske u turističkoj ponudi [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2024 [pristupljeno 28.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:874646

T. Luketa, "Gastronomska baština Hrvatske u turističkoj ponudi", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:874646

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.