Stručni rad - Stručni rad
Sukladnost fizikalno-kemijskih svojstava sa specifikacijama zaštićenih hrvatskih autohtonih mesnih proizvoda
Meso: prvi hrvatski časopis o mesu, 23 (2021), 4; 336-344. https://doi.org/10.31727/m.23.4.1

Vahčić, Nada; Dujić, Tomislav; Vulić, Ana; Dergestin Bačun, Lidija; Kudumija, Nina; Krešić, Greta; Kos, Ivica; Lešić, Tina; Pleadin, Jelka

Citiranost:
,
Citirajte ovaj rad

Vahčić, N., Dujić, T., Vulić, A., Dergestin Bačun, L., Kudumija, N., Krešić, G. ... Pleadin, J. (2021). Sukladnost fizikalno-kemijskih svojstava sa specifikacijama zaštićenih hrvatskih autohtonih mesnih proizvoda. Meso: prvi hrvatski časopis o mesu, 23. (4), 336-344. doi: 10.31727/m.23.4.1

Vahčić, Nada, et al. "Sukladnost fizikalno-kemijskih svojstava sa specifikacijama zaštićenih hrvatskih autohtonih mesnih proizvoda." Meso: prvi hrvatski časopis o mesu, vol. 23, br. 4, 2021, str. 336-344. https://doi.org/10.31727/m.23.4.1

Vahčić, Nada, Tomislav Dujić, Ana Vulić, Lidija Dergestin Bačun, Nina Kudumija, Greta Krešić, Ivica Kos, Tina Lešić i Jelka Pleadin. "Sukladnost fizikalno-kemijskih svojstava sa specifikacijama zaštićenih hrvatskih autohtonih mesnih proizvoda." Meso: prvi hrvatski časopis o mesu 23, br. 4 (2021): 336-344. https://doi.org/10.31727/m.23.4.1

Vahčić, N., et al. (2021) 'Sukladnost fizikalno-kemijskih svojstava sa specifikacijama zaštićenih hrvatskih autohtonih mesnih proizvoda', Meso: prvi hrvatski časopis o mesu, 23(4), str. 336-344. doi: 10.31727/m.23.4.1

Vahčić N, Dujić T, Vulić A, Dergestin Bačun L, Kudumija N, Krešić G, i sur.. Sukladnost fizikalno-kemijskih svojstava sa specifikacijama zaštićenih hrvatskih autohtonih mesnih proizvoda. Meso: prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2021. [pristupljeno 13.03.2025.];23(4):336-344. doi: 10.31727/m.23.4.1

N. Vahčić, et al., "Sukladnost fizikalno-kemijskih svojstava sa specifikacijama zaštićenih hrvatskih autohtonih mesnih proizvoda", Meso: prvi hrvatski časopis o mesu, vol. 23, br. 4, str. 336-344, 2021. [Online]. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:090714. [Citirano: 13.03.2025.]

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.
accessibility

closePristupačnostrefresh

Ako želite spremiti trajne postavke, kliknite Spremi, ako ne - vaše će se postavke poništiti kad zatvorite preglednik.