Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Utjecaj prehrambenih trendova na ugostiteljsku ponudu u Republici Hrvatskoj

Zlatica Žulj (2016)
Sveučilište u Rijeci
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu
Citirajte ovaj rad

Žulj, Z. (2016). Utjecaj prehrambenih trendova na ugostiteljsku ponudu u Republici Hrvatskoj (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:992569

Žulj, Zlatica. "Utjecaj prehrambenih trendova na ugostiteljsku ponudu u Republici Hrvatskoj." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:992569

Žulj, Zlatica. "Utjecaj prehrambenih trendova na ugostiteljsku ponudu u Republici Hrvatskoj." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:992569

Žulj, Z. (2016). 'Utjecaj prehrambenih trendova na ugostiteljsku ponudu u Republici Hrvatskoj', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 16.10.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:992569

Žulj Z. Utjecaj prehrambenih trendova na ugostiteljsku ponudu u Republici Hrvatskoj [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2016 [pristupljeno 16.10.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:992569

Z. Žulj, "Utjecaj prehrambenih trendova na ugostiteljsku ponudu u Republici Hrvatskoj", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:992569