prikaz prve stranice dokumenta Standardne operativne procedure odjela hrane i pića u hotelskom poduzeću
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Standardne operativne procedure odjela hrane i pića u hotelskom poduzeću

Ahmetbašić, Elvis
Sveučilište u Rijeci
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Citirajte ovaj rad

Ahmetbašić, E. (2017). Standardne operativne procedure odjela hrane i pića u hotelskom poduzeću (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:166773

Ahmetbašić, Elvis. "Standardne operativne procedure odjela hrane i pića u hotelskom poduzeću." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:166773

Ahmetbašić, Elvis. "Standardne operativne procedure odjela hrane i pića u hotelskom poduzeću." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:166773

Ahmetbašić, E. (2017). 'Standardne operativne procedure odjela hrane i pića u hotelskom poduzeću', Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 22.09.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:166773

Ahmetbašić E. Standardne operativne procedure odjela hrane i pića u hotelskom poduzeću [Diplomski rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2017 [pristupljeno 22.09.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:166773

E. Ahmetbašić, "Standardne operativne procedure odjela hrane i pića u hotelskom poduzeću", Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:166773

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.