Ahmetbašić, E. (2017). Standardne operativne procedure odjela hrane i pića u hotelskom poduzeću (Diplomski rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:166773
Ahmetbašić, Elvis. "Standardne operativne procedure odjela hrane i pića u hotelskom poduzeću." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:166773
Ahmetbašić, Elvis. "Standardne operativne procedure odjela hrane i pića u hotelskom poduzeću." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:166773
Ahmetbašić, E. (2017). 'Standardne operativne procedure odjela hrane i pića u hotelskom poduzeću', Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 30.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:166773
Ahmetbašić E. Standardne operativne procedure odjela hrane i pića u hotelskom poduzeću [Diplomski rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2017 [pristupljeno 30.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:166773
E. Ahmetbašić, "Standardne operativne procedure odjela hrane i pića u hotelskom poduzeću", Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:166773