Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Efikasnost i efektivnost centralne pripreme hrane u ugostiteljstvu (studija slučaja − Podravka food solution)

Zoran Delić (2017)
Sveučilište u Rijeci
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu
Citirajte ovaj rad

Delić, Z. (2017). Efikasnost i efektivnost centralne pripreme hrane u ugostiteljstvu (studija slučaja − Podravka food solution) (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:960879

Delić, Zoran. "Efikasnost i efektivnost centralne pripreme hrane u ugostiteljstvu (studija slučaja − Podravka food solution)." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:960879

Delić, Zoran. "Efikasnost i efektivnost centralne pripreme hrane u ugostiteljstvu (studija slučaja − Podravka food solution)." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:960879

Delić, Z. (2017). 'Efikasnost i efektivnost centralne pripreme hrane u ugostiteljstvu (studija slučaja − Podravka food solution)', Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 16.10.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:960879

Delić Z. Efikasnost i efektivnost centralne pripreme hrane u ugostiteljstvu (studija slučaja − Podravka food solution) [Diplomski rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2017 [pristupljeno 16.10.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:960879

Z. Delić, "Efikasnost i efektivnost centralne pripreme hrane u ugostiteljstvu (studija slučaja − Podravka food solution)", Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:960879