Delić, Z. (2017). Efikasnost i efektivnost centralne pripreme hrane u ugostiteljstvu (studija slučaja − Podravka food solution) (Diplomski rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:960879
Delić, Zoran. "Efikasnost i efektivnost centralne pripreme hrane u ugostiteljstvu (studija slučaja − Podravka food solution)." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:960879
Delić, Zoran. "Efikasnost i efektivnost centralne pripreme hrane u ugostiteljstvu (studija slučaja − Podravka food solution)." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:960879
Delić, Z. (2017). 'Efikasnost i efektivnost centralne pripreme hrane u ugostiteljstvu (studija slučaja − Podravka food solution)', Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 26.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:960879
Delić Z. Efikasnost i efektivnost centralne pripreme hrane u ugostiteljstvu (studija slučaja − Podravka food solution) [Diplomski rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2017 [pristupljeno 26.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:960879
Z. Delić, "Efikasnost i efektivnost centralne pripreme hrane u ugostiteljstvu (studija slučaja − Podravka food solution)", Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:960879