Sveučilište u Rijeci Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu
Citirajte ovaj rad
Suić Puente, A. (2023). Analiza optimalnog plana proizvodnje u ugostiteljskom objektu (Završni rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:840656
Suić Puente, Angelina. "Analiza optimalnog plana proizvodnje u ugostiteljskom objektu." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:840656
Suić Puente, Angelina. "Analiza optimalnog plana proizvodnje u ugostiteljskom objektu." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:840656
Suić Puente, A. (2023). 'Analiza optimalnog plana proizvodnje u ugostiteljskom objektu', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 21.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:840656
Suić Puente A. Analiza optimalnog plana proizvodnje u ugostiteljskom objektu [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2023 [pristupljeno 21.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:840656
A. Suić Puente, "Analiza optimalnog plana proizvodnje u ugostiteljskom objektu", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:840656